Eller bak och bak men jag hade slut på i stort sett allt så jag har gjort en stor sats zucchinibröd, pepparkakor som i skrivande stund är i ugnen, groddat hel råg som ska torkas när de fått svans, groddat och torkat nästan ett kilo bovete, gjort mangobollar och fryst in, gjort svamppastej (smakar lite som leverpastej, och ja, recept på detta kommer) och när ugnen blir ledig ska jag göra majstortillabröd och sen müsli
Jag är så stolt över att majstortillabröden blev så lyckade. Tex-mex är aldrig fel. Vid tidsbrist fungerar halvfabrikat som tortillabröd från påse och sås på burk, men om tillfälle ges rekommenderar jag hemlagad tex-mex
4 mjuka majstortillabröd. Sätt ugnen på 220 grader. Hetta upp olivoljan i en stekpanna på hög värme och fräs löken 5 minuter tills den börjar bli gyllene
Servera varm carnitas ovanpå majstortillabröd. Skär köttet i små tärningar. Lägg köttbitar, coca-cola, vatten och saft från apelsinen och limen i en rostfri gryta