Muffloninnerfilé med risotto och smörstekta kantareller, Lammsalsiccia med lufttorkad lammbringa på silverlökskräm, Rödräkor med chimichurri, majspuré och bönsallad och TRE helt ljuvliga desserter med choklad, tonkaböna, mango, mandel
Tillsätt resten av degspadet, majspurén, sirap och nästan allt mjöl. Majsfrallor12 stora eller 20 små50 g jäst50 g smör eller margarin3 dl mjölk2 dl vattenmajspuré på en burk majs1 msk sirap2 tsk salt2,5 dl majsmjöl5 dl vetemjöl special med fullkorn3-5 dl vetemjöl special1 dl pumpafrönBörja med att mixa majsen till halvslät puré
Toppingen är gjord av majspuré, därav namnet - majs heter choclo i Chile. Det här är en god och lite annorlunda köttfärsrätt som är kryddad med vitlök, spiskummin och oregano
kantarellsäsongen tar sin början och det firas med en riktigt fin viltmiddag. -Harytterfile rubbad i örter och stekt i smör, majspure, rödvinsreduktion med blåbär och frästa kantareller
Tillsätt majskorn, majspuré, mjölk, ägg och gräslök, allt på en gång. 130 gram majspuré. Blanda mjöl, bakpulver, mald koriander och spiskummin i en bunke och gör en grop i mitten