1 dl majsolja. Fisksoppa med saffran och aioli. Aioli. 1. Vispa ihop äggulor och citronsaft eller vinäger. Tillsätt oljorna droppvis under kraftig vispning
Vispa samman det smälta smöret med majsoljan och vispa sedan i vattnet. 3,25 dl vetemjöl2,25 dl strösocker0,75 dl farinsocker0,5 dl kakao1 tsk bakpulver0,5 tsk bikarbonat2 ägg0,75 g gräddfil0,5 msk vaniljsocker100 g smält, avsvalnat smör0,5 dl majsolja1,5 dl kallt vattenFyllning
majsolja. Sätt ugnen på 250°. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
4 msk majsolja. Pajdeg. Mixa ihop mjöl och smöret skuret i bitar i en matberedare monterad med en kniv. Tillsätt vattnet medan maskinen blandar och mixa ihop till det formas en deg
4 msk matolja som majsolja eller jordnötsolja. Lägg torkad svamp i blöt. Skär kycklingen i små bitar. Lägg i en skål och blanda med marinaden av salt, maizena, äggvita och ljus soja
raps- eller majsolja till fritering. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
½ dl majsolja. Koka upp vatten och salt , lägg i vitlöksklyftorna och låt dem koka 5 minuter. Skölj klyftorna i kallt vatten, låt dem rinna av och skala dem sen