2 dl majsmjöl. 2 dl majsmjöl. Hej vännen. Idag var det verkligen vår i luften. Ett par körsbärs kvistar fick följa med hem från butiken och det lilla hjärtat med texten "vårkänslor" plockades fram
Jätte goda knapriga mackor som avnjuts med smör och ost på. Recept 1 med majsmjöl. 2 dl majsmjöl. grädda i 150 grader i 1 timme 1 med majsmjöl. 2 dl majsmjöl
Smält smöret eller kokosoljan. Tillsätt det smälta smöret under omrörning. 50 g smör eller kokosolja. 75 g majsmjöl. 150 g mandelmjöl (valfritt, ta annars ca 50 g mer smör). 150 g rumstempererat smör. 50 g smör eller kokosolja. 75 g majsmjöl. 150 g mandelmjöl (valfritt, ta annars ca 50 g mer smör). 150 g rumstempererat smör
Vispa i mjölken, maizena, majsmjöl, hasselnötmjöl, bakpulver, fiberhusk och vaniljsocker. 75 g smör. 50 g majsmjöl. Vispa smör och socker poröst ihop med 1 äggula. 75 g smör
Häll majsmjölet och ½ dl vatten i ett kärl, skaka om ordentligt och häll i stekpannan. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Vill man, som jag, göra syltgrottorna mjölkfria använder man mjölkfritt margarin i stället för smör. 100 g mjölkfritt margarin, rumsvarmt (eller smör). 30 g majsmjöl. 100 g mjölkfritt margarin, rumsvarmt (eller smör). 30 g majsmjöl
Smält 100g smör. Vispa i 1tsk vaniljsocker, 2tsk bakpulver, 200g mjölk, 40g mandelmjöl, 100g bovetemjöl, 100g majsmjöl, 20g kakao, 1krm salt, 10g fiberhusk. Mitt bidrag till detta recept var att jag lät 50g hackad mörk choklad, smälta i smöret innan det blandades med de övriga ingredienserna. Glasyren gör du genom att smälta 50g smör, rör sedan i 1tsk vaniljsocker, 130g florsocker, 2msk kakao och 3msk starkt kaffe. Relaterat 100g smör. 100g majsmjöl,
Smör/olja till stekning. 3 msk vetemjöl eller majsmjöl. Dela eventuellt större grytbitar i mindre bitar och stek på hög värme i en panna tills de fått stekyta