Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön
ex bovetemjöl, sessammjöl, kikärtsmjöl, majsmjöl, rismjöl, fiberfin, quinoamjöl osv. När pizzan är färdig kan du även toppa med granatäpple, gräslök, basilika och sesamfrön
½ dl majsmjöl. Smaksatta med kokos, ingefära och sesamfrön är dessa tofubitar riktigt goda. I en påse blanda ihop majsmjöl, cayennepeppar, ingefära och salt
Bryt i bitar och förvara i lufttät burk 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke och rör ihop
2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. 2 dl majsmjöl. 1 dl sesamfrön. Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda