Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. 2 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön
Bryt i bitar och förvara i lufttät burk 2 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke och rör ihop
Solroskärnorna, pumpafröna och hampafröna tillför goda fettsyror, och Jyttemjölet som består av rårismjöl, bovetemjöl, majsmjöl och betfibrer är bra mycket hälsosammare än många av de färdiga mixer som finns i handeln
2 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön. Kram/Isa 2 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön. Knaprar till teet med getost på. Hela sommaren har jag knaprat dessa goda fröknäckebitar med havssalt på - både till teet med en god getost på eller som något chrunchigt till salladen - helt enkelt supergott och vanebildande
1 dl pumpafrön. 1 dl majsmjöl. 1 dl pumpafrön. 1 dl majsmjöl. Smarriga kex är det här som ni säkert redan testat men de är så himla goda så ni får receptet ändå
Men äter man även LCHF finns ju ingen anledning att äta de fabriksbakade glutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl och rismjöl
Pumpafrön. 2dl Majsmjöl. 2dl Majsmjöl. Dessa goda fröknäcke är både goda som ett nyttigt snacks till vardagsmyset eller till soppan, dessutom är dem otroligt enkla att göra