a majsmjöl så det smakar nästan lite popcorn och man kan lätt. 2 dl majsmjöl. 2 dl majsmjöl. Min kollega hade med sig ett supergott hemmalagat GI-knäckebröd i förra veckan
Majsmjölet får det att smaka typ som popcorn, min pappa åt en halv plåt själv en kväll i somras. Eftersom brödet är gjort på majsmjöl är det även glutenfritt
Blanda alla ingredienser utom majsmjölet och flingsaltet i en bunke. et på kexet och det ska man inte hålla tillbaka med tycker förvånansvärt inte ens jag som annars kan skippa salt på såväl potatis, pommes, majskolvar och popcorn typ
Smakar nästan som popcorn om man har majsmjöl i. mjöl (1 dl / jag använder majsmjöl eller teffmjöl). 2 mjöl (1 dl / jag använder majsmjöl eller teffmjöl)
Majsmjölet får det att smaka typ som popcorn, min pappa åt en halv plåt själv en kväll i somras. Eftersom brödet är gjort på majsmjöl är det även glutenfritt
Det var korvar hamburgare popcorn dränkta i colaglasyr godis drycker mm. Nu planeras nästa resa dit och Micke mjukstartar och serverar Corn Dogs235 ml vetemjöl235 ml majsmjöl1 msk socker1 msk bakpulver350 ml mjölk1 pkt grillkorvfrityrolja vi använde vanlig matoljagrillspettblanda ihop dom torra ingredienserna och mjölken till en ganska tjock smet. 235 ml majsmjöl
Tycker du att brödet är för blekt kan du höja värmen de sista minuterna men tänk på att fröna innehåller så mycket fett att de väldigt snabbt bränns och då smakar hela brödet överpoppade popcorn