2½ dl majsmjöl2½ dl ljust bovetemjöl1 msk mald psyllium eller husk1 msk bakpulver1 tsk salt1 tsk oregano1 tsk timjanca 80 g späd salladslökca 80 g spenat - färsk eller fryst100 g getost eller fårostca 75 g lufttorkad skinka ca 60 g soltorkade körsbärstomater3 ägg1 dl yoghurt 1 dl vattenca 3/4 dl av den smakrika oljan från de soltorkade tomaternaBörja med att skiva salladslöken, och fräsa den lätt med spenaten i lite olivolja. 2½ dl majsmjöl
Koka upp en stor kastrull med vatten och en skvätt olivolja. Blanda majsmjöl, kokosmjölk och anis i en skål, tillsätt buljongvattnet från kastrullen och knåda till en slät ganska lös deg, smaka av med salt och peppar
1 msk olivolja. 2 dl Tre mix = (lika delar vitt rismjöl bovetemjöl och gult majsmjöl) se om mjöl. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
Du får därför justera med antingen liter mer majsmjöl eller mer vatten tills degen är mjuk men fast nog att pressas ut till tortillas utan att spricka i kanterna