Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Stek sedan halloumi och lök tills osten fått en gyllenbrun färg och löken är brynt. Blanda majsmjöl, kokosmjölk och anis i en skål, tillsätt buljongvattnet från kastrullen och knåda till en slät ganska lös deg, smaka av med salt och peppar
Du får därför justera med antingen liter mer majsmjöl eller mer vatten tills degen är mjuk men fast nog att pressas ut till tortillas utan att spricka i kanterna
mandelmjöl (majsmjöl eller vetemjöl) · några. Bryn köttfärs och lök i lite smör. gul lök · 1. 2 msk olivolja/kokosolja · 3 msk mandelmjöl (majsmjöl eller vetemjöl) · några
Efter lite botaniserande i skafferiet bland alla olika glutenfria mjöler jag har, fick det bli en blandning av två olika majsmjöler (mest för att det var slattar kvar av båda)
Tillsätt i vitlök och stek i ungefär en minut. Stek löken i smöret. 13 vitlöksklyftor fint tärnat. 11/2 liten gullök tärnad. 11/2 tsk majsstärkelse majsmjöl
Tillsammans med tillbehören – jag serverade med briochebröd, sallad, tomat, gurka, rädisor, picklad rödlök och avokadokräm, blev det en fantastisk matupplevelse
)Degen är gjord på bland annat majsmjöl och bovetemjöl. skivad gul lök. 40g majsmjöl. 40g majsmjöl. Dessa små pizzor svänger man relativt enkelt ihop, av en deg fick vi fyra stycken