Idag använder jag gärna majskyckling, som har extra fin smak. Lägg alltsammans - utom citronerna - på en rymlig ugnsplåt, salta, peppra och ringla generöst med olivolja över
Blanda olja, kryddor, citronskal, oliver och chili till en pasta. 4 kycklinglår med skinn, gärna majskyckling. 2-3 msk olivolja. rivet skal av 1 citron. 4 kycklinglår med skinn, gärna majskyckling. 2-3 msk olivolja. rivet skal av 1 citron 4-5 msk finhackade gröna oliver eller tapenade
rivet skal av en citron. Bryn kycklingen runtom i olivolja i en stekpanna. olivolja till stekning. Tillsätt 2 msk olivolja och citronskal. 1 stor majskyckling, cirka 1,5 kg (eller kycklingdelar). 2 msk olivolja
Riv skalet av citronen och hacka kryddorna. Skär halva citronen i klyftor och stoppa in i kycklingen. Kyckling, gärna majskyckling, 1 hel ca 1,5 kgCitron 0,5 stBlandade färska örter, till exempel basilika och persilja 0,5 dlVispgrädde 1,5 dlMjölk 0,5 dlRapsolja 2 mskKinesisk soja 1 tskSalt & svartpepparPotatis1. Låt kycklingen vila och tillaga potatisklyftorna på 225 grader med olivolja och örter
Idag blir det majskyckling till middag. saften av en citron. olivolja att ringla över. Det går lika bra med vanlig färsk kyckling, men majskyckling ger extra guldkant