Till detta skulle man servera kokta majskolvar, tomat och gurka. Majskolvar skulle jag kanske inte välja som tilltugg i vanliga fall men de var iallafall goda
Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Vitlöksmajonnäs Blanda äggulor, senap, vinäger, citronsaft och den fint rivna vitlöken. Vitlöksmajonnäs 3 äggulor 2 tsk dijonsenap 1 msk vitvinsväger 1 msk citronsaft 1 vitlöksklyfta (fint riven) 2,5-3 dl rapsolja Majskolv sous vide 75 gram smör 2 msk rapsolja 1 färsk majskolv Torskrygg sous vide 400-800 g torskrygg (beroende på om förrätt eller varmrätt) 4 kvistar timjan 1/2 citron (saften) 100 g smör 1 dl rapsolja salt och peppar (habanero, finhackad) (rostade saltade majs, mortlade) (thaibasilika, bladen) Stekta trattkantareller 200-300 g trattkantareller smör att steka i 1 vitlöksklyfta peppar och salt Gör så här
Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Hamburgarna serverades sedan med ost, isbergssallad, tomat, lök, senap och ketchup. Färdiggjord potatissallad, skivade kalla köttbullar, ev senap och ketchup och sallad som läggs i tunnbröd och rullas ihop till en wrap
Enda fadäsen var att gasolen till vår grill plötsligt tog slut så vi var tvungna att grilla de hemmagjorda hamburgarna och majskolvarna i ugnen istället för på grillen