Kör igång med majskolvarna. Blanda vitlöken, citronskalet, persiljan och saltet med smöret. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara
Till det här receptet har jag använt frysta majskolvar, det går givetvis även använda färska. Bryn smöret i en stekpanna och lägg sedan i majskolvarna försiktigt och stek några minuter runt om, tillsätt sedan alla kryddor och stek vidare ca en minut
Att prova på nya smaker, laga mat, baka, och att äta och smaka på god mat är något jag så gärna ägnar mig åt och de här majskolvarna är verkligen sanslöst goda och jag kommer från och med nu inte att kunna äta en grillad majskolv igen utan att tänka på att denna sås och parmesanen, den rökta paprikan och persiljan verkligen förhöjer en majskolv och ger denna mycket goda smakkombination
Kör igång med majskolvarna. Blanda vitlöken, citronskalet, persiljan och saltet med smöret. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Gör en egen glace med lite honung och bbq olja, grilla på lite majskolvar från höstskörden och gör en vitlöksdoftande coleslaw så blir det en liten middagsrätt som smakar sommar och vinter
Hacka persiljan fint och blanda ner i smöret tillsammans med citronskal och lavendelblommor. Biff och majskolvar Krydda biffarna med salt och peppar, och koka majskolvarna i ca 10 minuter i lättsaltat. Grilla biffar och majskolvar i 3 minuter på varje sida. 2 msk persilja , färsk
) Den här gången gjorde vi ett gott majstillbehör med lime, persilja och fetaost. När majsen är klar, bred på créme fraiche och smula över fetaost, riv över limeskal och strö på hackad persilja
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Riv skalet av citronen och hacka persiljan och blanda. Kyckling900 g fast potatis 2 rödlökar 2 majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar4 kycklingklubbor 3 tomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehackskal av 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm1 1/2 dl smetana 1 vitlöksklyftaSätt ugnen på 225°C och sätt in en långpanna. 2 majskolvar. 1/2 kruka persilja
Häll i syltlök, kapris och hackad persilja. 75 dl syltlök2 msk kapris2 dl vispgrädde1 stor gul paprikaEn rejäl näve färsk persiljaSmörSalt & pepparGör så här1