Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans med ugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Gör eget vitlökssmör (jag har vitlök och grillkrydda i mitt) bred på rostebröd lägg dem dubbla och skär i trekanter
Pensla majskolvarna med flytande margarin blandat med grillkrydda Serveras med tortillachips. Grilla burgarna tillsammans med det rökta sidfläsket samt värm brödet och majskolvarna över grillen
entrecote marinerad i soja, balsamvinäger, kött och grillkrydda samt svart vinbärsgelé. Det är onsdag och då brukar jag dela med mig av veckans fredagsmystips
1 dl olja 3 msk soya 2 msk grillkrydda ½ tsk chiliflakes salt & svartpeppar ev. 2 msk grillkrydda. När man väl har kommit igång med grillandet så kan man verkligen inte sluta