Kör igång med majskolvarna. Skala vitlöksklyftan och riv den och skalet från citronen fint. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara
Kör igång med majskolvarna. Skala vitlöksklyftan och riv den och skalet från citronen fint. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Mangosallad och kallrökt lax - 3 portioner 1 mango 1 avokado 1/2 fetaost (ska inte vara i egenligen, men det låg en i kylen så vi slängde i den) 1 knippe rädisor, (fast idag tog vi en tomat för det var vad som fanns hemma) pressad lime, (fast idag tog vi citron för ingen lime fanns i hushållet) chili honung olivolja Några skivor kallrökt lax Skär ner mango, avokado, fetaost och tomater
Koka upp saltat vatten och i med potatisen, halverade citroner, korven delade i goda stora bitar och om du använder färska majskolvar så i med dom nu också annars kan dom vänta tills senare
Mosa avocado med yoghurt, citron och riven vitlök. 1 msk pressad citronsaft. 1 msk pressad citronsaft. Varit lite seg idag efter en trevlig After Work i går med 10 tjejer
Smör och salt till majskolvar är ett måste, det tycker nog alla. Första middagen med dessa klubbor hade jag couscous med citron och hackad spenat till, samt enklaste (men goda
Lök och citron delades på mitten en gång och majskolvarna personifierades i storlek innan de tillsammans med resten av ingredienserna förutom kräftorna tillsattes till vattnet
Till helgen blir det till att grilla fläskkotlett och majskolvar. -)Fläskfilén la jag i en marinad bestående av olivolja, balsamvinäger, pressad citron, salt, svartpeppar och en kryddblandning som heter "italiensk gourmetkrydda"