4 Rostade grönsaker 900 g potatis 400 g majskolvar i bit 1 msk olivolja salt och peppar BBQ-kyckling ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja 1/2 dl bbq-sås Sallad 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
olivolja och salt. Pensla majskolvarna och torsken med olja. majskolvar. Ansa och koka majskolvarna i saltat vatten i cirka 5 minuter. Grilla majskolvarna till fin färg, cirka 10 minuter
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla ett par minuter så de fått fin färg och osten smält
Till det coleslaw med äpple och mango och grillade majskolvar i bitar. Hetta upp lite olivolja i en stor gryta eller djup panna och tillsätt lök och vitlök