3 msk Keso. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ev. kan du tillsätta annan fyllning efter smak t ex skinka, annan ost, oliver, paprika, torkad frukt, nötter
Klicka över den andra matskeden med smör. Serveras med fördel ljum men är god kall också. För att laga Majsbröd från ParaguaySätt ugnen på 225°. Smöra en liten långpanna eller form ca 25x 30 cm med 1 msk av smöret. Blanda majsen med majsmjöl, 1/2 dl olja, Keso och salt. 30 cm med
Dela bröden och fyll med sallad, timjankeso, tomater och rökt kalkon. (Orkar man inte baka confittomater i ugnen så blir mackan nästan lika god med vanliga, färska tomater eller soltorkade tomater)
Detta majsbröd görs ofta i Balkanländerna. Man kan äta det precis som det är, toppen som mellanmål, eller tillsammans med någon rätt, då utesluter man oftast keson
Idag är det semeldagen, vilket självklart firas med en semla, en nyttig version till frukost. Fyll ett bröd (majsbröd) med en blanning av 2 dl kesella, 1dl keso en halv banan och en klick honung. 1dl keso