För andra gången mumsar jag i mig majrova till kvällsmat, en otroligt underskattad liten rot. Den är inte bara otroligt god i sallad utan innehåller även en lång rad vitaminer och mineraler så som folat, vitamin c, fosfor, järn, kalcium, kalium, magnesium och zink
Sätt ugnen på 200 grader. Ansa majrovor och äpplen, skär dem i grova bitar. Lägg dem i en form tillsammans med hasselnötter, olja, honung, salt och peppar
Inlagd. 24 april, 2017. av Balkan Mat. i Huvudrätt. Perfekta sura majrovor för dem som älskar och för dem som inte älskar majrovor, alla kommer njuta av detta underbara och enkla recept av majrovor
Jag använder begreppet glacerade som på köksfranska även om kanske glaserade är det mer korrekta för det här läckra grönsakstillbehöret som verkligen har franskt ursprung
Jag har tidigare testat att göra på rättika och det var också gott men frågan är om inte majrovan var ännu bättre tack vare att den är mildare i smaken