gärna slätbladig persilja, hackad. Strö över persilja. Jag använder begreppet glacerade som på köksfranska även om kanske glaserade är det mer korrekta för det här läckra grönsakstillbehöret som verkligen har franskt ursprung
När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Grovhacka persilja, lök och pressa vitlök. Blanda persilja i såsen precis innan servering. Smeten är ordentligt finmald och har en härlig grön färg av persilja
Av tipset blir det en soppa med några av våra smakfavoriter, citron, vitlök och persilja, och röda linser - denna kanoners stapelvara som vi alltid försöker ha på lut i skafferiet
Klipp över gräslök eller persilja och servera med ett gott bröd till. 1. Gör en egen kycklingbuljong eller koka upp vatten med fond eller buljongtärningar i