Medelstark lammfärskebab med bulgur, sådant där gott bröd, majrova och yoghurtsås. Några dagens med vanlig mat som pasta, entrecôte, lasagne, men också en stående meny med flera turkiska specialiteter, pizza, olika falafelrätter, kebab såklart plus ännu mer
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Pastasås, tärna rotsakerna, lök och vitlök fint, fräs försiktigt ihop dem och häll sedan över passerade tomater
Picklad majrova. Gör zucchinipasta i en spiralizer eller skär/hyvla tunna skivor. Toppade med basilika, hampafrön, picklad majrova, olivolja, citronsaft och en klick iMat Fraiche
Lär dem skillnaden på en majrova och en kålrabbi. Variera recepten genom att exempelvis byta potatis mot pasta i Valentins mumsiga gryta, broccolin mot brysselkål i Melinas fiskrätt och couscousen till ris i Noas kycklinggryta
Pasta. Blanda ihop samtliga ingredienser till pastadegen och låt vila. Pastadeg. Kavla ut pastan och stansa ut rundlar, lägg lite fyllning på varje och vik ihop till en tortellini, 3 st/person
Tänk på att hacka majrovan i små bitar. Sätt på vattnet till pastan. När du kryddar så tänk på att majrovan är salt- smaka av innan du kryddar för mycket