olivolja. Jag använde en höstfavorit, majrovan samt morötter och svartkål. Ringla lite olivolja i en kastrull och fräs lök och vitlök tills den mjuknat och lägg därefter i korven och fräs i ett par minuter
Hyvla majrovan tunt och marinera i citronjuice, lite rivet citronskal, olja och salt. Lägg upp skivor av majrova på ett fat och placera en klickar av tartar ovanpå Dekorera med salladskott, löjrom, pistasch och senapen
* Ta fram kotletterna en stund före tillagning så de är rumstempererade* Koka riset enl instruktioner på förpackningen* Skär rotfrukterna och lök i små, små kuber, fräs på låg värme i olivolja* Blanda ägg med lite mjölk, vispa och lägg på en tallrik* Lägg mjöl på en annan tallrik, peppra och salta i mjölet
Lägg dem på en plåt och ringla över olivolja och honung. 1 msk olivolja. 1 rödlök 1 msk olivolja. I helgen har vi testat ytterligare några av rätterna från Linas matkasse
Fräs sedan majrovorna och ett gäng cocktailtomater i olivolja. Gazpacho a la Åsa med kryddstekta majrovor och tomater3 röda tomater1/2 gurka3 vitlöksklyftor5 dl grönsaksbuljong2 kokta majrovoren näve blandade cocktailtomaterolivoljaörtkryddor av eget val (t ex dragon, oregano, citrontimjan m
När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Blanda rödkål, majrova, olivolja, limesaft och riven skal. Krispig rödkål och majrova sallad toppad med söta, mogna mango bitar och edamame bönor som proteinkälla