Jag använde en höstfavorit, majrovan samt morötter och svartkål. Skrubba morötterna och potatisen och skär dem och majrovan i grova bitar, försök få dem ungefär lika stora
Puré på morot. Vakuumförpacka morot, vitlök, koriander, kycklingfond, apelsin och timjan. Det går även att koka moroten på svag värme med lock på spisen
Jag serverade lammet med en rotfruktsgratäng på smörstekt strimlad Morot, Kålrot, Majrova och Lök, som gratinerades med ett paket smulad Fetaost i 20 min, också på 175°
Sätt ugnen på 200 grader. Börja med att blanda alla ingredienser till vinegretten och ställ kallt. Ta bort blasten och lägg rädisorna i kallt vatten, gärna med lite is i
1. Värm ugnen till 225°C. Skär grönsakerna på längden. Blanda med smöret och lägg på en ugnsfast form. Sväng runt grönsakerna med salt och peppar, rosta i ca 45 min