Lägg dem på en plåt och ringla över olivolja och honung. 1 msk honung. 1 msk honung. I helgen har vi testat ytterligare några av rätterna från Linas matkasse
När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Saga älskar majrova och kålrabbi, att sitta och knapra på. Det hon dricker så gott som varje morgon är 1/2 tsk vetegräs i ljummet vatten ( hon vill inte ha det rumstempererade vattnet) och lite honung i, ibland blir det även citron i vattnet
majrova, gulbeta, morot, grön och vit sparris. Rotfruktsgratäng med chili chipotle, getost & honung. Koka majrova och gulbeta i saltat vatten tills de är mjuka (kan ta lite tid beroende på hur stora de är)
40g honung. 40g honung. Pastrami är fantastiskt gott. Denna saltade köttbit är full av smaker. Man saltar in köttet i en kryddig saltlag sedan kryddar man köttet och röker den
Om du inte får tag på kålrabbi kan du använda rotselleri eller majrova. Blanda ihop rapsolja, vinäger, honung, salt och peppar till en dressing och vänd ned kålrabbioch rosésallad i dressingen
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. När kålen/rotsakerna kallnat blandar dem till en en slaw (turkisk yoghurt, dijonsenap, fint hackad purjolök salt, peppar och lite honung)
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. När kålen/rotsakerna kallnat blandar dem till en en slaw (turkisk yoghurt, dijonsenap, fint hackad purjolök salt, peppar och lite honung)