Hällstekt biff med rökt märgsmör och nordisk hetta Hällstekt biff med mörkokt högrev, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmörJag har stekt biffen i panna och uteslutit högreven, samt gjort en enda lök
majrova, kålrabbi, savoykål, grönkål och fänkål. Dock ska också sägas, när du ska få en riktigt en grovfibrig köttbit som du också är osäker på hur välhängt köttet är, som tex högrev så kan det stekas/kokas så att det nästan går sönder
Lär dem skillnaden på en majrova och en kålrabbi. +CooValentins ½ kg högrev. Valentins mustiga mumsgryta – högrev, sötpotatis, potatis, tomat½ kg högrev2 mellanstora potatisar2 morötter1 mellanstor sötpotatis1 rött äpple1 röd paprika1 vitlöksklyfta½ burk krossade tomater1 tsk milt paprikapulver4 pepparkorn ½ dl fint hackad färsk persilja och timjan½ dl majs- eller rapsoljaSkala potatisar, sötpotatis, äpple och morötter och skär dem i jämnstora bitar