När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Picklad majrova. Zucchinisallad med stekt sojafärs och krispiga grönsaker bestod min lunch av igår. Toppade med basilika, hampafrön, picklad majrova, olivolja, citronsaft och en klick iMat Fraiche
Tillsätt grönsakerna efter kokningstid – de som tar längst tid börjar du med, dvs potatis och morötter åker i först, därefter fänkål, majrova och sist zucchini
Bröd är heller inget jag lockas så väldigt av att blanda i och rostade istället ett par skivor rågsurdegsbröd i stekpannan efter att grönsakerna var klara
Skiva äpple och majrova tunt på en mandolin. Tärna grönsakerna och tillsätt dessa. 1 majrova. 1 majrova. Här kommer en rätt som vi varmt kan rekommendera
majrova, kålrabbi, savoykål, grönkål och fänkål. Idag tror jag många håller med om att en rätt inte är komplett om inte grönsaker finns där på tallriken
Servera med mycket grönsaker, tahinisås, pickels och pitabröd eller pommes. Hemmagjorda falafel är något av det godaste som finns, älskar att göra mina egna
Tillsätt sedan majrova och gurkmeja, fräs under omrörning en stund. Hacka alla grönsaker. Häll över hett vatten och tomatpuré, blanda (vattnet ska täcka grönsakerna med ca 5 cm)
Skär grönsakerna på längden. Spar den andra hälften till grönsakerna. Ta ut grönsakerna, blanda ner fetaosten, färska basilikablad och avsluta med resten av dressingen