När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Jag serverade lammet med en rotfruktsgratäng på smörstekt strimlad Morot, Kålrot, Majrova och Lök, som gratinerades med ett paket smulad Fetaost i 20 min, också på 175°. Myntasås 2 dl Crème Fraiche 1/4 paket Fetaost 1 msk Kallpressad Olivolja 1 riven Vitlöksklyfta 2 tsk torkad Mynta ½ tsk Citronsaft Havssalt Chiliflingor Vispa samman crème fraichen med smulad fetaost tills den tjocknar. 1/4 paket Fetaost
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Baka med fetaost och soltorkade tomater. *Slaka, dvs häll lite kokande vatten över fint strimlad vitkål, fänkål, morot, majrova, palsternacka och kålrot
Toppa med några skivor chevre, fetaost, parmesan eller annan smakrik ost i slutet av gräddningstiden eller vid servering och gärna lite färska örtkryddor
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Baka med fetaost och soltorkade tomater. *Slaka, dvs häll lite kokande vatten över fint strimlad vitkål, fänkål, morot, majrova, palsternacka och kålrot
Fetaost dyker även upp i foliepaketen med kålrabbi, majrova och timjan. Den har en kraftig smak och blir härligt trådig när den smälter, men den går lika bra att ersätta med till exempel fetaost eller halloumi