Broccoli stam ( som jag hade över från tidigare matlagning). 1 majrova. 1 majrova. 2-3 morötter Broccoli stam ( som jag hade över från tidigare matlagning)
Majrovskräm Skala och tärna ner majrovan, lägg bitarna i en vacpåse. kinesisk broccoli. majrova. Sås Rosta kycklingvingarna hårt i ugn, 240° ca 5 minuter
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. Palsternacka, kålrot, vitkål, rödbetor, lök, blomkål, broccoli, purjolök åsså det kanske mindre vanliga på var familjs skärbräda…
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. Palsternacka, kålrot, vitkål, rödbetor, lök, blomkål, broccoli, purjolök åsså det kanske mindre vanliga på var familjs skärbräda…
Kronärtskocka      Sparris        Aubergine       Fänkål Selleri            Endiver        Zuccini         Champinjoner Spenat            Paprika        Broccoli         Bönor( ej gröna) Pumpa            Rädisor        Sallad          Sojabönor Majrovor         Morötter        Rödbetor        Rabarber Tomat            Purjo          Mangold         Kål alla sorter Gurka            Lök           Kålrot           Örter
Lägg svamp och broccoli i samma panna som rotfrukterna, häll på vinet och koka i 3 minuter, lägg i sparrisen och koka i en minut, rör i en klick smör. 1 broccoli i buketter