Du kan koka majrovan och njuta av den med en stor klick smör och salt, men också skiva den riktigt tunt och ha den som sallad med en dressing på citron, olja och färska örter
Du kan koka majrovan och njuta av den med en stor klick smör och salt, men också skiva den riktigt tunt och ha den som sallad med en dressing på citron, olja och färska örter
Sponsrat inlägg. Vid den här tiden på året vill dom flesta kickstarta det nya året. Vi vill bli mer hälsosamma och få tillbaka formen efter en onyttig jul
Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biff med mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmör
Jag använde fänkål, majrova, zucchini, morötter och potatis samt babyspenat. örter, t. Tillsätt grönsakerna efter kokningstid – de som tar längst tid börjar du med, dvs potatis och morötter åker i först, därefter fänkål, majrova och sist zucchini
Kanske hör det matlagningen till att pröva nya smaker, kombinationer osv och trots att en grönsak i sig har smak så mår de oftast bättre av att piffas upp med diverse örter och kryddor av större dos
Montera skyn med köttsaft, märgsmör och glasyr från majrovan. Krassekräm Mixa alla örter och äggula, montera försiktigt ner smöret och krydda med salt och svartpeppar
God både varm och kall tillsammans med kött, kyckling eller fisk eller bara som den är med en kall örtsås av yoghurt, creme fraiche, salt, peppar och örter