Vispa lätt ihop äggula, strösocker och maizena och vänd ner i vaniljmjölken. Hemmagjord vaniljkräm är det bästa som finns, i mitt kök förekommer inte färdigköpt
Vispa äggulorna vitt och luftigt tillsammans med maizena och socker. 40 g maizena. 40 g maizena. Perfekt till fyllningar i tårtor och diverse bakverk eller som tillbehör till pajer och andra desserter
Rör ut maizenan i lite vatten och rör ner den också. Vaniljkräm. När vaniljkrämen har kallnat och när jordgubbarna har stått och dragitså kan du börja portionera ut dem över krämen
En smulpaj med inbakad vaniljkräm. Jag tyckte dock att det blev lite för lite vaniljkräm som liksom försvann in i pajen, så jag har ökat på mängden i receptet
½ dl maizena. Så gott med dom lite syrliga hallonen tillsammans med den söta vaniljkrämen. Rör ihop äggulor och resten av sockret med maizenan i en bunke
Vispa ihop mjölk, äggulor, socker, vaniljsocker och maizena i en kastrull. Vaniljkrämen kokade jag ihop själv men om du vill spritsa/klicka på en färdig vaniljkräm så går det förstås bra
Blanda äggulor, socker och maizena i en bunke. Fyll en spritspåse med vaniljkrämen och stick in tyllen i mitten av bullen och spritsa ut krämen samtidigt som du rör dig uppåt i cirkelrörelse
Blanda äggulor med maizena till en len blandningen. Grundreceptet kommer från en gammal konditor (som för övrigt hävdar att krämen måste göras med kärlek och omsorg) och med lite småfix har jag kommit fram till nedanstående recept som jag alltid använder mig av när det är dags för – vaniljkräm