Mixa quinoa, spenat, maizena, rismjöl, salt och vatten. Pizzadeg. Ta ut och lägg ett nytt oljat bakplåtspapper över pizzadegen och vänd över hela brödet
Tillsätt alla kryddor samt pudra över maizena. 12 vegetariska momos1 paket färdig pizzadeg (spara tomatsåsen till något annat)2 dl torkad soyafärs3 msk japansk soya1 tsk sichuan peppar (rostad i torr stekpanna och mortlad till fint pulver)1 liten hackad lök1/2 tsk mild chili pulver (koreansk, ancho eller man kan ta den starka torkade paprikan men ej. cajyennpeppar)4 hackade vårlökar eller 10 cm purjo1 1/2 dl hett vatten2 finhackade kinakålblad1 tsk maizena eller potatismjöl1 msk olja3 cm riven ingefära2 klyftor vitlökev kålblad till att lägga momos påKolla kort dokumentär om ett par Tibetanska flyktingar som lagar momos till försäljning. Dela pizzadegen i 12 delar och kavla ut dem. 1 paket färdig pizzadeg. 1 tsk maizena eller potatismjöl
1 paket MaizenaPizzadeg. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Gör degen enligt anvisning på förpackningen. 3. Kavla ut degen och bred över ett jämt lager tomatsås
Tillsätt maizena och häll sedan ner allt i den varma mjölken. Kavla ut pizzadegen till en cirkel, ca 35 cm i diameter och lägg den på en plåt med bakplåtspapper. 1 sats pizzadeg. 1/3 dl Maizena majsstärkelse