Tillsätt mer majonnäs om massan blir för kompakt. ¾ dl majonnäs. Rensa räkorna till garneringen. Lägg stjärtarna i kylen och koka skalen med 2 dl vatten i 10 minuter under omrörning då och då
5 msk majonnäs. 5 msk majonnäs. Recept på godaste tacopajen. Snacka om klickvänlig rubrik. Tacopaj är svenskarnas favorit och vem vill inte ha receptet på den godaste tacopajen
Om man vill så kan man ta lite lättmajonnäs, det förhöjer smakerna enorm. Här kommer en röra som är gjort på matlagningsyoghurt, vilket är betydligt magrare än den med majonnäs, speciellt om man använder sig av matlagningsyoghurt med 0 % fett (Larsas eller mild naturell yoghurt 0,5 %)
Fransyska är ju annars ett magert kött som lätt kan bli torrt och segt. Jag gjorde en kall sås på dijonsenap, rostad vitlök, majonnäs, crème fraiche, gräslök, salt och peppar
De mest kända emulsionerna är majonnäs, hollandaise och béarnaise. Det här blir otroligt gott, som en slags aïoli, men magrare eftersom den bakade sötpotatisen ger krämighet och det går åt mycket mindre mängd olja
Börja med Ceasardressingen, vispa äggulan med vinägern till en fluffig konsistens, tillsätt sedan oljan droppvis tills du får en len och slät majonnäs som bas
Bred majonnäsen på brödet. 2 msk fettfri majonnäs. 100 g skivat magert kött, t ex parmaskinka eller kalkon. 2 msk fettfri majonnäs. 100 g skivat magert kött, t ex parmaskinka eller kalkon