Mager kycklingpaj recept

Mager kycklingpaj

Mager kycklingpaj

Sätt ugnen på 225 grader. Pajdegen. Blanda samman margarin, lättfil, bakpulver och 3dl vetemjöl till en fin pajdeg
Kycklingpaj med fräsch yoghurtsås

Kycklingpaj med fräsch yoghurtsås

2 dl yoghurt, inte för mager. Värm ugnen till 200°C. Lägg mjöl, salt och smör i en matberedare tillsammans med vatten och arbeta ihop till en deg
Kycklingpaj med tacosmak

Kycklingpaj med tacosmak

Denna kycklingpaj fick lysande omdömen hos Matplatsen och jag var bara tvungen att testa jag med. )Kycklingpaj med tacosmak4 portionerPajdeg. 1 grillad kyckling (jag tog 2 stora kycklingfiléer,tillagade i ugnen och skar i mindre bitar)1 gul lök, hackad3 dl skuren vitkål, strimlad1 paprika, skuren i bitar1 msk smör/olja1 påse taco-kryddmix1 liten burk créme fraiche1 dl gräddesalt, peppar1-2 dl riven lagrad mager ostFräs lök, vitkål och paprika i smör eller olja

Kycklingpaj

Blanda ihop och låt stå kallt en stund. Tryck ut pajdegen i formen, nagga och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen

Kycklingpaj med fetaost

Koka kycklingfiléerna i lättsaltat vatten ca 20 minuter, och låt dem sedan svalna. Gör pajdegen och tryck ut den i en pajform

Provencalsk Kycklingpaj

1 dl mager kesella. Tärna kycklingfileérna i tärningar, bryn den fint i stekpannan. Skölj Purjolöken och strimla den fint