Häll i rödvinet och buljongen. 1500 g magert nötkött, skuret i 5 cm stora bitar. 5 dl mörk oxbuljong (5 dl vatten och 1 mörk buljontärningen eller 1,5 msk flytande bongs buljonfond). 1500 g magert nötkött, skuret i 5 cm stora bitar. 5 dl mörk oxbuljong (5 dl vatten och 1 mörk buljontärningen eller 1,5 msk flytande bongs buljonfond)
Det är även ett magert kött utan senor och annat onödigt. Tillsätt buljong – låt koka upp. 3 dl köttbuljong eller fond enligt anvisning. 3 dl köttbuljong eller fond enligt anvisning
Om du själv rensar fisken, så ta vara på skrov, ben och skinn och koka en god buljong på detta. DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken
Fräs grönsakerna, fyll på med korv och buljong. 200 g falukorv (mager). 10 dl grönsaksbuljong. Skär morötterna i strimlor, dela minimajsen, skär squash, paprika och korv i munstora bitar
mager gratäng ost. buljong. Börja med att slå på ugnen på 200 grader, skär sedan upp blomkålen i bitar och lägg ner dem i en ugnsform, smält kokosoljan i micron och häll över den på blomkålen – krydda med cayennepeppar och lite hej bombay buljong. När blomkålen börjar bli klar, koka qiunoan och när vattnet har avdunstat så häll i grädden, vitpeppar, 2 matskedar mager gratäng ost och lite salt
Häll på vinet och buljong så att det precis täcker köttet. Häll på resten av buljongen och koka upp. När grytan stått så länge i ugnen att köttet faller sönder häll då på champinjonerna och smålökarna tillsammans med buljongen