Gjorde goda varma mackor för ett tag sedan. Hacka löken och blanda alla ingredienser till röran. 3 salladslökar. 3 salladslökar 0,5 dl västerbottensost, riven
Skala och hacka ägg och lök. Blanda tonfisken med ägg, lök, majonnäs, kapris och vinäger. silverlök. örter, hackade, t ex gräslök, basilika eller oregano
Strö hackad persilja över mackorna. Skala och finhacka löken. Ställ mackorna på bakpappersklädd plåt och gratinera dem mitt i ugnen ca 8-10 minuter. 5 st gul lök
Skala morot och lök. Riv moroten grovt och skär löken i tunna skivor. 5 st rödlök. Strimla vitkålen tunt. Lägg ner grönsakerna i en bunke och pressa ner saften från lime
Jag använde lingongrova och på brödet la jag kokt färskpotatis, stekt lök, ägg och matjesill. Till kvällsmaten för någon dag sedan gjorde jag matiga mackor med svenska smaker
gräslök. De senaste dagarna har jag varit drabbad av en förkylning från helvetet och det har inte riktigt funnits energi över för några större ansträngningar i köket, det har fått bli mest mackor
Skala och hacka löken. Blanda tomater, pressad vitlök, vinäger, persilja, salt och peppar i en skål. 2 gula lökar. 1 vitlöksklyfta. Fräs löken i olja i en stekpanna ca 3 min. Gratinera mitt i ugnen ca 5 min, tills mackorna fått fin färg. 2 gula lökar. 4 kvisttomater 1 vitlöksklyfta 2 tsk vitvinsvinäger