Vispa ihop crème fraiche och äggulorna så dom blandas. 100 g crème fraiche. Sätt på ugnen på 150 grader. Dela äggvitor och gulor för sig, häll dem i varsin bunke
Tillsätt sedan crème fraichen, peston och en skvätt HP-sås. Vanligtvis brukar jag göra dem med skinka, champinjoner och tomat men idag fick det bli en jättegod köttfärsröra istället
Dela den i mindre bitar och blanda med crème fraiche. ½ dl Arla Köket® crème fraiche. Lägg ihop bröden med lök, spenat och laxröran emellan och tryck ihop lätt
Bred en rostad surdegsmackamed först creme cheese och toppa sedan med rödbetskrämen. Rör sedan ner gräddfil eller créme fraiche och smaka av med mer salt och peppar om det behövs
Eftersom ingen av oss gillar majonäs i några större mängder så gör jag en annorlunda variant av gurkmajonäs där jag byter ut den största mängden majo mot antingen crème fraiche, turkisk yoghurt eller avrunnen fil
Varma mackor med skinka och emmentalerost Bröd Skinka Ost Cremefraiche Tomatsås Bred lite tomatsås på varje brödskiva, lägg sedan på cremefraiche, skinka och sist ost