Varm macka med skinka och pepprig ost. 0,5 tsk dijonsenap. 0,5 tsk dijonsenap. Det är inte ofta jag gör varma mackor men när jag väl gör det så tänker jag varje gång att det här ska jag göra oftare
Dijonsenap. Dijonsenap. 2 tsk dijonsenap. Macka 1. Macka 2. Macka 3. 2 tsk dijonsenap. Varma mackor är ganska underskattat men jag känner en viss herre som ÄLSKAR detta och gärna som nattamat efter ett krogbesök
1 msk dijonsenap. 1 msk dijonsenap. Enda sen jag slukade bästa serien Treme har jag varit sugen på att testa att laga po’ boys – fyllda mjuka baguetter som härstammar från Lousiana
Man kan även äta det som pålägg på mackan. Blanda finstrimlad vitkål, 1 riven morot, 1 finhackad gul lök, 1 tsk dijonsenap, 1 dl creme fraiche, 0,5 dl majonäs
2-3 msk dijonsenap. 2-3 msk dijonsenap. Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Vad passar väl bättre en dag som denna än en macka med äggsallad. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap. Jag serverade den goda röran som fyllning i mackor men jag kan tänka mig att den kan vara god att ha som fyllning i bakad potatis också
Gott att skiva och äta kallt på mackan, skära ner i en pytt, värma till pasta osv. Till gratängen drog jag ihop färsbiffar som jag smaksatte med smörstekt strimlad purjolök och lite dijonsenap
Den milda dressingen passar nog ypperligt även till grön sparris och om man är lagd åt det hållet, blandad med färska räkor i drivor på en rostad macka