äggulor som jag har inget ide vad ska jag göra med, då tänkt jag om ´´bananglass´´ jag gjort bananglass det måste var en riktigt bra kombination med min bananmacarons
Jag gjorde pralinerna på min silikonmatta för macarons, vilket var jättesmidigt. De medkokos är bara ett ihopkok av den sista smälta chokladen som blev över
Fast jag lagade mina första macarons men den gick inte bra alls. Kokos vatten – 200 ml ♡ Morot – hälften ♡ Orange – hälften ♡ Banana – 1 st ♡ Hallon eller blåbär – frysta ♡ Ginger – 1 msk riven ingefära på ett fint rivjärn
En ny med citron och kokos och en gammal goding, choklad med smörkolakräm. Vänd ned den italienska marängen och rör försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott
Kokosmacarons Utgå från grundreceptet. Kunde därför inte motstå att göra något macaronskt av de där härliga limefrukterna som låg och frestade i fruktskålen
Blir ju en massa äggvitor över när jag gör glass och det är svårt att komma på vad man skall göra med dom, en del hamnar i frysen, en del blir till macarons och maränger och idag blev en hel hög med äggvitor skumraketer
Eric köpte en stor chokladbit (den vita på mittenbilden), och jag fick med mig några macarons, och så delade vi på en ungersk grej som var någon sorts bulle i rulle, som var supergod
Testa jag att baka macaronsmed smak av kokos. - Sila de med silen och kasta ut de stora bitarna. Det blir Macarons i gen eftersom läst jag om kokoskakor på Annes mat idag,det bli sugen att pröva baka denna lille söta kakor och det hade jag gjort
) Så det receptet kommer jag att fortsätta med. Här kommer då mina citron/kokos macaroones. (tjock och glansig)Häll försiktigt i mandel och florsockret i marängen, rör om med en slickepott tills allt är jämnt blandat