Sen gjorde jag en fyllning gjord på färskost, smör, florsocker och citroncest. Min syster och hennes familj skulle på kalas ,så de beställde några Macarons då födelsedagsbarnet älskar dessa små bakverk
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Vispa rumstempererat smör och färskost väl. Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Vispa färskosten och sen häll vispgrädde lite i taget under fortsatt vispning. 400 g Philadelphia ost eller annan färskost. 400 g Philadelphia ost eller annan färskost
Vispa rumstempererat smör och färskost väl. Blanda ner i smör- och färskostblandningen. 150 gram färskost (Philadelphia, light är okej). 150 gram färskost (Philadelphia, light är okej)
200 g naturell färskost. 200 g naturell färskost. För matåret 2012 hade jag tre stycken mål. Baka franska macaroner, behärska bearnaisesåsen och göra egen pasta