Förslut och förvara mörkt och svalt. Häll bären i en kastrull och mosa dem något. Tillsätt syltsocker. Koka upp under omrörning och låt koka kraftigt i 2–5 minuter
Mörktbröd och smör. Skär rödbetorna i tärningar, tillsätt dem och låt allt bli genomvarmt. 2 inlagda rödbetor, ca 100 g. 2 inlagda rödbetor, ca 100 g ½ tsk salt
Förvara saften mörkt och kallt. Nu är det perfekt, perfekt tid för de röda apelsinerna från Sicilien. Dessutom är det ju inte helt fel att fylla på med C-vitaminer, så här efter en rejäl influensa
Förvara saften mörkt och svalt eller i kylskåpet. 1kg Röda vinbär (ca 2 l). Nu är våra trädgårdar fulla av solmogna vinbär och vad är inte ett bättre sätt att förlänga sommaren på, än att göra lite hemlagad vinbärssaft
Förvara remmarna mörkt och svalt. 225 g frysta tinade Röda Vinbär. 225 g frysta tinade Röda Vinbär. Som jag skrev i tidigare inlägg så kommer här receptet på de syrliga remmar jag gjorde häromdagen
1 röd paprika, grovt hackad. 1 röd paprika, grovt hackad. Ibland i stunder som denna, måste till och med jag erkänna att jag är lite, lite glad för att jag startade bloggen
Mustigt och mörkt tänkte jag mig dagens middag, och så blev det också. Trattkantareller från i höstas, lagerblad, kralligt rödvin, palsternackor och timjan
Efter ändring till vintertid blir det fort mörkt på kvällarna så för att lysa upp tillvaron, innan adventsljusstakarna kommer upp, så var jag iväg och handlade en flertal nya lampor och ljusslingor