Vänd upp den hela tiden tills bladen har blivit mörkgröna. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg torsken i en ugnfast skål, strö på kryddblandningen, lite salt och sen några små klickar smör ovanpå
Kål är ju väldigt "hett" just nu. Inte bara inför och under julen utan det går att läsa i så gott som varenda mattidning om hur gott och nyttigt det är med kål året runt och alla möjliga sorter presenteras
Skala bort det mörkgröna på gurkan och riv den sedan i ett rivjärn. Igår tog jag mig i kragen och gjorde hemmagjorda köttfärspiroger, en hemgjord tzatziki och en vanlig grönsallad
Mörkgröna grönsaker innehåller mest klorofyll. Att dricka en grön juice på morgonen (eller när som helst) är en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv
Använd istället kombinationer av mörkgröna blad så som spenat eller ruccola, kål av alla sorter, groddar och rivna rotfrukter som grund till salladerna
Den ena blandar du med saft från ca 1/2 citron, en skvätt olivolja och salt och peppar i en bunke och masserar för hand i ca 10 minuter tills grönkålsbladen blivit mjuka och mörkgröna
29DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Som ni kanske vet har jag ett uppslag i tidningen Vegourmet i varje nummer den här våren och idag kom aprilnumret ut till alla prenumeranter och ut i butik
Hej. Jag hoppas allt är väl med er. Det senaste dygnet har jag suttit i en löpande och ganska intensiv Facebookdiskussion med en massa olika människor rörande det senaste inlägget jag skrev om att jag tycker att bönder och veganer borde göra mer gemensam sak för att få till en bättre livsmedelsproduktion i Sverige