Hacka ihop alla ingredienser till pajbotten i en matberedare. · 50 g mörk choklad. 50 g mörk choklad. På julaftonskvällen dukar min mamma alltid fram små ljuvliga havreformar fyllda med grädde och hallonsylt – det är tradition sedan Hedenhös någon gång
Pajbotten. 50 g mörk choklad. 50 g mörk choklad. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Krossa Digestivekexen genom att lägga dem i en plastpåse och rulla en kavel över kexen tills de har blivit till ett fint mjöl
Nagga pajbotten med en gaffel och grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. 30 g mörk choklad. Lägg vetemjöl, pekannötter och socker i skålen till en matberedare med kniven monterad
Slå över pajbotten och ställ kallt. 125 g mörk choklad. 125 g mörk choklad. Här kommer några tips på drinkar, bufféinspo och efterrätter till midsommar
Blanda alla ingredienser till pajbotten i en skål. Pajbotten. Ta ut pajbotten efter 15 min istället för 20 min, strö på flagad mandel och hackad mörk blockchoklad, ställ in i 5 min till