This fudge only requires a few ingredients and is hard to fail when doing. 1 dark (70% or higher) chocolate bar / 1 mörk (70% eller högre) chokladkaka. / 1 mörk
Christmas Fudge CakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Hacka den mörka chokladen och häll ner i en bunke. Så fick de bli och resultatet blev denna lakrits fudge brownie toppad med riven vit choklad och hallongrädde
byt ut den vita chokladen mot mjölkchoklad eller mörk choklad. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
Fudge. Choklad fudge. Dessa urgoda fudgen var ett av alla nya recept jag testade igår. Fudge. 400 g mörk choklad, 55%. Vänd ut fudgen ur formen och skär den i bitar, cirka 3 x 3 cm. Låt fudgen stå i 1–2 timmar i rumstemperatur för att torka till lite på ytan. 400 g mörk choklad