Mörk chokladpannacotta bär recept

Chokladpannacotta med frostnupna bär

Chokladpannacotta med frostnupna bär

Mörk choklad. Svartvinbärssås. Sila såsen genom en finmaskig sil och servera den till den färdiga pannacottan med de frostnupna bären och de rostade cashewnötterna
Chokladpannacotta med hallongrädde

Chokladpannacotta med hallongrädde

Mosa de halvtinade bären och blanda dem och sockret i grädden. 200 g mörk choklad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter
Chokladpannacotta x 3 till nyårsafton

Chokladpannacotta x 3 till nyårsafton

Det blev tre sorter, en med mörk choklad, en med ljus choklad (och daimhack) samt sist en med vit choklad, men alla i samma glas, lager på lager
Chokladpannacotta LCHF

Chokladpannacotta LCHF

Och sen blir den ju extra god med en rejäl klick vispgrädde och några bär på toppen. Chokladpannacottan är en sådan
Vispad Chokladpannacotta

Vispad Chokladpannacotta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gelatinblad 75 gram mörk choklad 2 dl grädde 1 krm vaniljpulver 1 st bär , frysta, till dekoration Köp receptet
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

Bär. Jag och min sambo var på restaurang förra helgen och då åt vi en otroligt god chokladpannacotta till efterrätt
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

Servera gärna med färska bär, eller som jag gjorde, med passionsfrukt och physallis. Mörk choklad á 70 % kakaohalt blir bäst. Grovhacka 150 g mörk choklad (70 % kakaohalt)
Ljuvlig Choklad Crème Brûlée

Ljuvlig Choklad Crème Brûlée

Du beöver inte använda den absolut mörkaste chokladen med en smakrik choklad av bättre kvalité är att föredra

HalloweenPannacotta – svart, orange & lila

Eftersom mjölkchokladpannacottan är väldigt mörk i utseendet så färgade jag den svart. Mellanlagret som är vit chokladpannacotta kunde haft lite mer röd färg i sig för att få en mer orange färg
Chokladcreme

Chokladcreme

Servera gärna med färska bär. nu (TV4) heter det chokladpannacotta, men jag tycker den blev mer som en creme i konsistensen. Grovhacka 100 g mörk choklad (jag tog 70 %-ig med hallonsmak). 100 g mörk choklad

Chokladpannacotta

Lägg några bär i botten på de glas eller skålar du vil servera pannacottan i. Servera med bär. Bär ( tex jordgubbar, hallon, bklåbär, björnbär)

Chokladpannacotta med hallongrädde

Mosa de halvtinade bären och blanda dem och sockret i grädden. 200 gram mörk choklad (70 %). Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter

Chokladpannacotta

Dekorera med frysta bär. 75 gram mörk choklad. 1 frysta bär , till dekoration. 1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten