Smältsmöret. kakao) och häll sen ner det i smörblandningen. Rör ihop smör och socker. Mördegskakor med choklad 50 st. 200 g smör. 150 g smör. 100 g smör. 200 g smör. 150 g smör. 100 g smör
Smältsmöret och blanda det med socker och vetemjöl i en bunke. Bryt nougaten i bitar och smält den i en bunke över vattenbad tills nougaten blir så mjuk att den går att spritsa
När kakorna svalnat helt smält chokladen över vattenbad. Lägg alla de torra ingredienserna till grunddegen i en matberedare och kuba sedan ner det kalla smöret
Amerikanska kakor är ju lite annorlunda om man jämför med de klassiska svenska mördegskakor. Men ha gott om utrymme emellan dem så dom inte smälter ihop
Själva mördegskakorna och de rostade nötterna går att göra i förväg. Smält choklad med lite smör och ringla över kakorna, även här ta precis så mycket som du själv vill, det är dina kakor och ingen dömer dig för hur mycket choklad du vill ha
De här parmesankexen är som mördegskakor med lite sälta. De smälter på tungan och kräver inga tillbehör, men enligt "Bröd från Brunkebergs konditori" kan man också servera dem toppade med tapenade eller färskoströra