För att få revbenen riktigt möra och fina kokade jag dom innan och lät dom svalna i spadet. Något som min kära Hustru kräver skall finnas på julbordet varje år (och på middagsbordet med jämna mellanrum) är tjocka revben
möra och goda. När jag lagade revben sist passade jag på att testa. tills de känns möra. Asiatiska revben. Ta upp revbenen ur kastrullen och pensla på glazen, spara
Möra saftiga köttbitar med ostig gratäng och löksmör. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Så möra och köttet det bara lossar så där lätt från benet som man önskar. Lägg i revbenen i en stor kastrull och fyll med vatten så att det täcker revbenen
De här revbensspjällen var så smakrika o goda och såå möra att de nästan föll isär av sig själv. På söndagkväll kokade jag ihop en marinad som jag la ner revbensspjäll i
Möra och goda Vildsvinsrevben. Just nu är det väldigt smarriga Revben som toppar listan över vad ni söker efter för recept (bra att ni äter lite riktig mat också och inte bara en massa sötsaker
Revben som får steka på lite lägre temperatur blir saftiga och möra. Lägg på revbensspjäll och krydda med salt & vitpeppar, cayennepeppar & malen ingefära
Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra. Lägg revbenen i en plastpåse, häll över marinaden och se till att den blir fördelad jämnt över spjällen