Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Mört kycklinglår. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
1 kg möradekycklinglår. -Mama Skogly ♥ 1 kg möradekycklinglår. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
Redo att tillagas i många timmar för att bli möra o goda. Passa på att köpa kycklinglår då det är billigt (som det ofta är) och få till riktigt billiga middagar
De var ganska små men blev möra och goda efter ett par timmar i ugnen. Lättlagad middag på Kycklinglår En riktigt god fågelmiddag behöver inte vara så krånglig att laga till
Gnid in kycklinglåren med kryddblandningen och lägg dessa i en ugnsform. Baka i ugn tills de är riktigt möra, cirka 30-40 minuter. 8 kycklinglår. 8 kycklinglår 1 msk curry 2 msk olivolja havssalt nymalen svartpeppar
Vi har oftast max fyra dagar i rad sedan är vi ganska möra. Lägg ut kycklinglåren med insidan uppåt. 600 g urbenade kycklinglår (6-8 st). Tomat- och olivfylld kyckling med bönsallad, 4 pers 600 g urbenade kycklinglår (6-8 st)
De här kycklinglår brukar jag laga rätt ofta. Resultatet är en god kycklinglår med krispig yta. Lägg kycklinglår i en rymlig skål, slå på marinaden, blanda väl
Bryn sedan i tur och ordning kycklinglåren och kålrotsbitarna i smör och lägg över dem i en gryta. Häll på buljong och cider och låt koka på svag värme under lock ca 30 minuter tills kycklinglåren är möra och kålrotsbitarna mjuka. 8 st kycklinglår
Bryn kycklinglåren vackert gyllene runtom. 600 g kycklinglårfilé. Lägg över dem i en gryta. Skala scharlottenlökarna och lägg ner dem i grytan tillsammans med morötterna
Kycklinglåren var sååå möra och fina och såsen hade jag kunnat äta som soppa med sked. 6 kycklinglåren stor skvätt olivolja2 citroneren hel vitlök i klyftornågra deciliter torrt vitt vin10 schalottenlökarS&Pen kruka timjan0,5-1 dl créme fraiceSätt på ugnen på 150 graderLägg kycklinglåren i en ugnsfast formLägg i vitlöksklyftorna, schalottenlökarna och citronerna skurna i fjärdedelar På med S&P och hela timjankrukanRingla över lite olja och häll försiktigt på ca 2-3 dl torrt vitt vinPå med aluminiumfolie eller ett lock på formen och grädda i ugnen i 1 timmeHöj ugnen till 200 grader. ) 6 kycklinglår
Dessutom vore det ett konststycke att få detta möra mörkare kött att bli torrt. Som ni nog redan vet fördrar jag kycklinglår framför kycklingfilér vid de flesta tillfällen och varje gång jag tillagar denna styckdetalj inser jag hur oerhört tacksam den är att jobba med