Lyxigascones med vispgrädde i degen, yummie. Jag brukar oftast ha grahamsmjöl eller frön i mina scones, då jag gillar både smaken och konsistensen av det snarare än enbart vetemjöl
Blanda alla torra ingredienser. Rör därefter i margarin, ägg, filmjölk och mozzarella. Forma degen till fyra portionsbröd och lägg på bakpappersklädd plåt
Finns det något lyxigare än att börja helgmorgonen med nybakat bröd. Gärna scones om ni frågar mig. Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones
Scones. Här kommer receptet på sconesen som jag och Algot åt till frukost igår. Jag tycker dessa scones är väldigt goda och det är extra lyxigt att äta dem lite varma
Vad passar bättre till en långsam helgfrukost än nybakade scones. Enkelt och lyxigt. 1 sconeDu behöver. 1 dl mjöl1 dl havregryn1 tsk bakpulver1 krm salt25 gram margarin/smör3/4 dl mjölk/växtmjölkGör såhär
Vi har så olika tider så vi äter aldrig frukost tillsammans på vardagarna så på helgen dukar vi upp lite finare med toast, scones, bagels eller något annat gott bröd och sitter riktigt länge och läser tidningar och disskuterar livet i allmänhet
Baka en lyxigare frukost till någon du tycker om♥. Du behöver6 scones2 1/2 dl vetemjöl1 1/2 dl havregryn1/2 dl råsocker2 tsk bakpulver1/2 tsk salt75 g smör1/2 dl mjölk1 ägg75 g choklad1/2 tsk rivet apelsinskalGör såhärSätt ugnen på 200 grader
Om man inte har något bröd hemma och är på vippen att fullkomligt dö av kvällshunger går det betydligt fortare att röra ihop några scones än att pulsa genom iskylan till affären och tillbaka