Efter en så lyckad eftermiddag passade det bra med en lyxig måltid. 500 g fiskfilé (jag använde lax och torsk). 3 msk hummerfond. 500 g fiskfilé (jag använde lax och torsk). 3 msk hummerfond
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 1 1⁄4 kg laxfilé. 2 msk konc hummerfond
Har du kokt potatis över sedan tidigare, blir det här en snabb, lättgjord, och vardagslyxig rätt. När jag köper färsk lax i bit, för att ta ut portionsbitar, blir det ofta mindre bitar och "skrammel" kvar
Igår var vi hos Kajsa och firade hennes födelsedag, med massor utav gott och lyxigt. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaft och svartpeppar
Den här soppan är enkel nog för att vara vardagsmat, men samtidigt lyxig nog för att servera som lördagsmiddag - vilket den gjorde i går när min bror och hans goa flickvän var på besök, och även mina föräldrar
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 8 bitar laxfilé utan skinn och ben. 2 msk konc hummerfond
Blanda ner smör och salta försiktigt tänk på att den rökta laxen bidrar med sälta. Hacka den rökta laxen och dill och blanda detta i moset inför serveringen
Lägg laxen i smord, ugnsfast form och peppra. Strö dill och rom över laxen. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar ca 30 min. Servera med pressad potatis 4 laxfilébitar. 3 msk Touch of Taste hummerfond