För att bryta av all choklad valde jag att fylla den med en len och god hallonmousse. Och då blev det ju ganska självklart en lyxig chokladtårta med extra allt
Häll glasyren över den stelnande hallonmoussen. Hallonmousse. Värm ugnen till 175 °c. Smörj lätt en bakform (22 cm) med löstagbar botten och klä botten med bakplåtspapper
) Testade något nytt till frukost idag, nyttig Hallonmousse, väldigt enkel men sjuukt god. Hallonmousse toppat med hallon, Tomatfralla med salami och tomat plus peppar, BlåbärsTé
Om det är "otätt" kan du fästa en kant av dubbelvikt bakplåtspapper eller klippa till over-headfilm som en kant runtom - alternativt köpa färdiga remsor i köksbutik om du är riktigt lyxig
så var det den goda lyxiga potatisbakelsen med smördeg baserad på riktigt smör, specialköpt från Picard, eftersom de har riktigt smör, inte margarin i sin deg
Den är supergod, fräsch men ändå lyxig, jättefin och ser definitivt mer avancerad ut än vad den är. Hallonmoussen är bra att göra i förväg, så att den hinner stelna innan man börjar med den vita chokladmoussen