idag lyxade vi till oss rejält i matväg. 4 msk majonnäs. Mmm. För några dagar sedan köpte jag en hel laxsida och idag var det dags, men även första gången jag tillagar en hel laxsida helt själv
Ev kan man lyxa till det med lite sparris också. Tillsätt oljan under vispning, först droppvis och sedan i en tunn jämn stråle och vispa tills du har en jämn och fin majonnäs
Lyxade till det med en rejäl klick majonnäs. Ibland hinner jag inte skriva. Igår var en sådan dag då sonen och hans sällskap kom och jag kastade ur mig att vi kunde åka iväg och titta på ett hus som jag hittade som var till salu bara för att övertala mig om att huset bara var skräp och att jag absolut inte ville bo där eftersom jag inte kan få några banklån
Finns det någon lyxigare smak än vanilj. När blandningen börjar påminna om majonnäs i konsistens är det dags att öka upp växeln och vispa upp smörkrämen till en luftig, sammetslen kräm