Servera lutfisken med såsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Servera lutfisken med såsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Stek lättrimmat sidfläsk precis innan servering och bjud till lutfisken, liksom skirat smör, grovkrossad vitpeppar, kryddpeppar, svartpeppar och nykokt potatis
Ugnskokt lutfisk. Har lutfisken skinn ställer du med skinnet nedåt. Täck lutfisken med aluminiumfolie. Låt det inte lutfisken gå förlänge då smälter lutfisken bort
kryddpeppar eller svartpeppar. Servera lutfisken med såsen. Gör så här Låt lutfisken ligga i kallt vatten 2–3 tim. 1½ kg lutfisk, MSC märkt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ kg lutfisk, MSC märkt 5 skivor parmaskinka 3 tsk salt Sås. 3 msk Arla® Svenskt Smör 3 msk vetemjöl 5 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 1 tsk dijonsenap kryddpeppar eller svartpeppar